Ed Maartense Webinar 2021

Op 12 mei 2021 is in het Reinier de Graaf Gasthuis, Delft, het 2de Ed Maartense Symposium gehouden. I.v.m. Covid-19 na een jaar uitstel dit maal in de vorm van een webinar. Naast de organisatie, de sprekers en de jury mocht ook de naaste familie aanwezig zijn. Wij (Piet en Wilma) hadden het voorrecht hiertoe te behoren en presenteren hierbij een foto- en videoverslag van dit gebeuren.

Yvonne heeft in de aanloop naar dit symposium een aanmoedigingsprijs (stipendium) in het leven geroepen om het professionele gedachtengoed van Ed in stand te houden. De prijs bestaat uit een geldbedrag en een oorkonde. Voor de afdeling waar Ed bijna 30 jaar heeft gewerkt (oncologie) is een in een lijst gevatte afdruk van de oorkonde ter beschikking gesteld. De achtergrond van de oorkonde is een schilderij van Ed dat Yvonne in 2020 heeft laten vervaardigen.  

Het stipendium is toegekend aan drs. Heleen van der Hulst door een jury bestaande uit dr. Monique Bos en prof. dr. Hans Nortier.


Om de informatie en het programma te kunnen lezen:

klik HIER voor de informatie (linker blad)
klik HIER voor het programma (rechter blad)

      

 

Klik HIER voor een fotoreportage van de uitreiking van de aanmoedigingsprijs.

03 image 00014a.jpg

Het webinar is ook volledig opgenomen en voor de geïnteresseerde kijker HIER te volgen. De uitreiking van de aanmoedigingsprijs is vóór de pauze na 1.16 uur en duurt 10 minuten. De volledige tijdsduur van het webinar is 3.10 uur. Dit vergt wel wat geduld maar het is buitengewoon interessant en leerzaam!

      

Terug naar hoofdpagina